Inloggen
Beoordeeld met een 9.3

De meestgestelde vragen beantwoord: www.coachcircle.nl

Precies 3 dagen geleden postte ik onze gloednieuwe Coach Circle bedrijfsfilm online. Met inmiddels meer dan 5261 weergaven (and counting) én een overspoeling aan reacties, kan ik mijn geluk niet op. Want wat ben ik jullie DANKBAAR voor al jullie mooie, kritische, terechte en zeer zeker ook pittige berichtjes die ik heb mogen ontvangen. 

Dit heeft ervoor gezorgd dat ik de meestgestelde vragen over www.coachcircle.nl gebundeld en beantwoord heb. Een Q&A, speciaal voor de geïnteresseerde coaches en andere liefhebbers onder ons!

Uiteraard heb ik ook een greep uit de complimenten toegevoegd, want ja, die maken ons gewoon enorm trots!

P.S. Mocht je de bedrijfsfilm gemist hebben? Bekijk hem hier alsnog: www.coachcircle.nl 

COACH CIRCLE 
Onze missie:

Coach Circle komt voort uit het feit dat het erg moeilijk is om een geschikte coach te vinden. ‘Google maar’ is de tip die mensen meestal krijgen. Maar waar begin je dan met zo’n 63.000 coaches in Nederland? Anderzijds zien we dat coaches die schitterend zijn in hun vak, grote moeite hebben om coachees te bereiken. 

Twee werelden die elkaar niet (altijd) weten te vinden, maar elkaar ohh zo hard nodig hebben. Precies om die reden is het onze missie om met www.coachcircle.nl coaching transparant, overzichtelijk en laagdrempelig te maken. Met zicht op kwaliteit. Zo leggen we hét fundament voor een gelukkiger leven, diep van binnenuit. En dat gunnen we iedereen. 

WERKWIJZE
Wat maakt jullie werkwijze uniek t.o.v. andere coachingsplatformen in de markt?

Wij zijn met Coach Circle het enige coachplatform in Nederland, dat gebruik maakt van de gouden combinatie tussen growthhacking, online marketing én social campagnes op Facebook/Instagram en Linkedin.

Zelfs wanneer jij en ik slapen, draait bij ons de motor van ons platform gewoon door. Zo zijn wij dag en nacht in staat om heel Nederland te bereiken. Zowel aan de coach als de coachee kant. Én door deze werkwijze ben jij nu ook hier op deze pagina terecht gekomen. Is dat niet genoeg bewijs dat ons platform werkt ;-)?

Waar we aan de ene kant het proces efficiënt, geautomatiseerd en goed ingericht hebben staan, bied dat ons aan de andere kant ruimte om onze persoonlijke touch mee te geven. Want wij geloven dat mensen zaken doen met mensen. Die verbinding en connectie maken het verschil. 

KWALITEIT
Hoe borg je de kwaliteit van de coaches op het platform?

Laten we voorop stellen, dat wij niet gaan over het reguleren van de markt. Coaching is nu eenmaal geen beschermde beroepsgroep. Dus iedereen, ook zonder enige vorm van opleiding, mag zich de titel toe-eigenen. Wij verwelkomen dan ook iedereen die als coach werkzaam is, met liefde op ons platform.

Van de coaches die op ons platform actief komen, brengen we duidelijk in kaart, wie de coach is en wat degene aan kennis en kunde met zich meebrengt. Te denken valt aan: opleidingen, accreditaties, jaren werkervaring, aangesloten bij een beroepsvereniging etc. Ook beoordelingen en reviewscores van de coach nemen we hierin mee en voegen we toe aan het coachprofiel. 

Bij het kiezen van de juiste coach, leggen we de regie bij de coachee. Deze krijgt met de filtermogelijkheden op het platform de mogelijkheid om stapsgewijs persoonlijke wensen en voorkeuren op te geven in deze filters. Vindt een coachee dat certificeringen of accreditaties van waarde zijn voor zijn of haar coachkeuze, dan worden deze aangevinkt. Hiermee worden opties verfijnd en worden de passende coachprofielen zichtbaar.

De markt bepaalt zo de waarde van een coachprofiel. Op deze manier weten wij, in een stijgende markt in aantallen coaches, weer overzicht, duidelijkheid en transparantie te bieden voor de coachee. Met zicht op kwaliteit!

PRIJS
Wat is de prijs?

De maandelijkse investering die we van jou als coach vragen is nu tijdelijk voor één jaar tegen een verlaagd tarief van €24,99 excl. BTW per maand. 

Dat betekent concreet dat wanneer jij de keuze maakt om je aan te melden bij het Coach Circle platform, je het eerste jaar €299,88 excl. BTW betaalt. Iets waar jij bij het genereren van 1 tot 2 coachtrajecten per jaar je return on investment direct hebt bereikt. En dat gunnen we je enorm en het liefst natuurlijk nog heel veel meer rendament daarbovenop! 

Omdat wij geloven in ons concept en de eerste resultaten veelbelovend zijn, geven we je nu nog een extra zekerheidje mee. Een cadeautje, gewoon omdat wij niet de moeilijkste zijn. Waarbij we je 6 maanden gratis verlenging geven, als je binnen één jaar op ons platform minder dan 2 leads aangeleverd hebt gekregen. 

Nu is het up to you! Enkel jij kan de afweging maken of je die investering zou willen doen. Maar zoals het bekende gezegde klinkt: ‘No risk, no glory!’

MEMBERSHIP
Waarom kiezen jullie voor een membership model en niet voor een afrekening per lead?

Als onderneemsters zijn wij verplicht aan onze onderneming, aan onszelf, maar zeer zeker ook aan jullie als coach, en aan alle andere betrokkenen, om gezonde marges te maken. Dat moet een no brainer zijn. 

In tegenstelling tot een afrekening per lead, biedt een membership model een constante stroom aan cashflow en dus inkomsten. Inkomsten die de ruimte bieden om het platform duurzaam te krijgen.

Want het grootste gedeelte van onze inkomsten vloeit daarmee terug naar onze gouden combinatie van growthhacking, online marketing en social media campagnes op Facebook/Instagram en LinkedIn. Kosten die wij op deze manier kunnen en willen maken om de kwaliteit te kunnen waarborgen op ons platform. Zodat we jou als coach, maar ook onze coachees op de allerbeste manier kunnen bedienen en ontzorgen.

BEREIK
Hoeveel bereik heb je?

We begrijpen de vraag naar hoe groot ons bereik op dit moment is. En aangezien Google Analytics ook onze beste vriend is, delen we met trots hier de cijfers.

In je achterhoofd nemende dat we uiteraard een groeiende start-up zijn...

hebben we in de maand januari 2020 - 1,6K bezoekers op onze website gehad. En de cijfers liegen er niet om. Enkel in de eerste 5 dagen van februari 2020 weten we 403 bezoekersaantallen te bereiken.

De statistieken van Instagram laten de cijfers van de afgelopen 7 dagen zien, de periode van 29 januari t/m 4 februari 2020. Met ook nog eens zo’n 1,8K weergaven. Ook ons Facebook account wist op basis van de 3 laatste posts stuk voor stuk ook nog voor een bereik te zorgen van 662, 1.4K, 3.5K.

We groeien hard. We groeien snel. En deze stijgende lijn zetten we voort, totdat heel Nederland weet dat wij bestaan.

BETROUWBAARHEID
Maak je waar wat je beweert?

Het liefst zouden we iedere coach op ons platform willen overspoelen met leads en ontzorging bieden op alle vlakken. Want dat zou betekenen, dat we jou als coach, volledig in je kracht kunnen zetten om te doen waar je waanzinnig goed in bent: namelijk het coachen van mensen. 

Ook zal het niet als een verrassing komen dat we (nog) niet in die wereld leven. Daarom proberen we voor iedere coach minimaal te werken naar een return on investment binnen een jaar. Met het liefst natuurlijk een heleboel meer aan rendement! 

Echter, het geven van garanties kunnen we nooit op dit vlak. Waar we wel garanties op kunnen geven is dat wij ons uiterste, stinkende best voor je doen. Echt, omdat wij vanuit eigen ervaring weten dat een coachtraject een leven kan veranderen. En dat gunnen we iedereen!

Om je een indruk te geven van ons inmiddels opgebouwde proven track record, hierbij nog wat feitjes en reviews. We hadden ons geen betere start van het platform kunnen wensen:

‘Coach Circle heeft mij direct positief verrast. Nog voordat het platform überhaupt live was, had ik al mijn eerste coachingsopdracht binnen vanuit het Coach Circle netwerk. Mooi om te zien hoeveel impact Coach Circle al maakt en dat kan alleen maar meer worden.’ - Coach Nikkie
En met de 11 leads die daarop volgde, sprak ook de eerste coachee zich uit:

‘Ik kan niet genoeg zeggen hoe dankbaar ik u ben. Sinds gisteren ben ik weer stukken vrolijker, geloof ik meer in mezelf, ik ben ook meer mezelf en probeer te genieten op weg naar mijn doel! Ontzettend bedankt!’- Coachee Lilaf


WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN:
Voor hun privacy enkel met voornaam genoemd:

‘Fantastisch!!!! En idd hoe weet je nou welke coach je moet hebben. Het is een enorme zoektocht. Goed dat jullie er zijn.’ - Sharon


‘Tof dat je de Coach Circle bent gestart en bijdraagt aan het verlagen van de drempel om aan te kloppen bij een coach!’ - Trudy

‘Wat een supermooi platform en goed initiatief!’
-Juliette

‘Ik zat met veel interesse de Coach Circle bekijken, aangezien mijn voornemen is om een groter bereik te creëren zodat ik meer mensen kan begeleiden. Mooi dat je zo'n initiatief gestart bent.’
- Rommy

‘Wat een goed en leuk initiatief heb je genomen. Ik zie zeker meerwaarde in het verbinden van coaches en het vergemakkelijken voor coachees om een goede coach te vinden.’
- Ziryan

‘Wat een leuk voornemen en (naar mijn idee) goed concept! De aansluiting met een coach blijft iets heel persoonlijks. Na het bekijken van de website krijg ik in elk geval het idee dat je dit vanuit je hart doet!’
- Jeroen

TOCH NOG ANDERE VRAGEN?
Laat het ons weten!

Denk je nu... weet je wat, ik doe het gewoon. Ik sluit mij aan! Dan verwelkomen we je ontzettend graag op ons platform. 

Om je direct aan te melden ga je naar: https://www.coachcircle.nl/voor-coaches/aanmelden-als-coach/

Wil je misschien toch nog wat meer te weten komen over Coach Circle of over ons? 

Dan is het ook mogelijk om een belafspraak in te plannen! Via deze weg kan je direct een afspraak inplannen die matched met onze agenda's: https://coachcircle.youcanbook.me/

Zo kan jij goed kan aangeven waar jouw wensen of behoeften liggen en wij beantwoorden dan met liefde je (verdere) vragen! Wellicht weten we een match te maken, en anders halen we er in ieder geval een verhelderend inzicht uit!

Liefs,

Helmie & Marieke

Deel dit artikel:
Een moment ogenblik a.u.b...