Inloggen
Beoordeeld met een 9.3

Camera rolling... one, two, three, ACTION!

Vandaag deden wij een take over op een van de mooiste locaties van Den Bosch: de Soowpictures studio van Ron Eskens. Hier waren wij voor een wel heel bijzonder moment. Vandaag was namelijk filming day en werd de bedrijfsfilm van Coach Circle opgenomen!

Het was enorm genieten. We hadden onze beste outfits uit de kast getrokken, haren in de plooi, make up on fleak... en daar gingen we dan. Met een stralende glimlach deden wij ons verhaal. 

Eerst mocht Helmie aan het woord. Zij deelde meer informatie voor wie Coach Circle is en hoe het Coach Circle platform in zijn werk gaat. Daarna mocht ik meer delen over onze missie, mijn eigen coach ervaring en hoe het idee van Coach Circle is ontstaan.

Dit alles werd gefilmd door Bob Meulemeester van 
Profielfilm.nl Hij heeft de mooiste beelden weten vast te leggen, en ja om heel eerlijk te zijn... ook de meest gênante bloopers van ons gefilmd!

Nieuwsgierig naar het eindresultaat? Dat is voor nu nog even wachten. Maar als je ons volgt via Instagram, Facebook of LinkedIn ben je vast en zeker één van de eerste die hem kan gaan zien.

Een kijkje nemen op de website kan natuurlijk ook: www.coachcircle.nl

Fijn weekend!

Warme groet,
Helmie & Marieke

Deel dit artikel:
Een moment ogenblik a.u.b...