Profielfoto

Yvette

Nieuwsgierigheid | Verbinder | Bewustwording
's-hertogenbosch
2 jaar ervaringGecertificeerd

Over mij

Ik ben al vanaf dat ik puber was geïnteresseerd in gedrag, gedachten en gevoelens van mensen. In de afgelopen 20 jaar ben ik hier op persoonlijk niveau heel veel mee aan de slag geweest. Buiten heel veel gesprekken, heb ik ook heel veel gelezen over de psyche. Daarnaast heb ik de afgelopen 3 jaar cursussen gevolgd op verschillende gebieden. Mijn interesses liggen verder bij het koesteren van de natuur, ik ben iemand die houdt van mensen, graag beweegt en sport (yoga, zumba en workouts) en af en toe wat probeert gitaar en saxofoon te spelen. Verder heb ik in 2010 een stichting (Kumbatio) opgericht voor kinderen en familie in Kenia waar ik vele uren per week met passie mee bezig ben. Daarnaast ga ik er normaal 2x per jaar een maand heen. Van anderen hoor ik vaak terug dat ik toegankelijk ben, een positieve energie om me heen heb, veel belangstelling toon in anderen en altijd een luisterend oor bied.

Werkwijze

Door jouw ingevulde intakeformulier gaan we 2 sessies oriënterend aan de slag: wie ben jij en hoe ziet jouw leven er op dit moment uit. Vaak zal dit met het hele gezin zijn. We doen dit ook met natuurwandelingen waarbij ik opdrachten onderweg geef die meer laten zien over jouw leven en de relaties met de andere gezinsleden. Jouw gezin van herkomst speelt ook een belangrijke rol in de problemen die je op dit moment ervaart. We zullen daarom ook daar verder op ingaan. Wanneer we duidelijkheid hebben over wat er precies aan de hand is, zullen we door middel van gesprekken en huiswerkopdrachten dit nader onderzoeken om jou (en je gezin) naar een tevreden oplossing te begeleiden.

Deze soorten coaching bied ik aan

In deze soorten coaching ben ik gespecialiseerd

Opleidingen

Psychosociale BasiskennisCIVAS - 2017-2019
GezinstherapieCIVAS - 2018-2019
Systemisch kindercoachenSynnergy - 2022-2022
Acceptance & Commitment TherapyPsychodydact - 2022-heden
Transactionele AnalyseCorael - 2022-2022
Basis Kinder-/GezinscoachCetrum Tea Adema - 2021-heden

Certificaten

Psychosociale BasiskennisCIVAS - 2019
GezinstherapieCIVAS - 2019

Methodieken

Tarieven

Particulier

€ 75.00 per uur incl. btw

Aantal sessiesPrijs
5 sessie€ 350.00

Talen

Nederlands
Engels

SAMEN ONDERZOEKEN WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN?

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij in. Door onderstaande gegevens in te vullen en te versturen komen wij met elkaar in contact!

Sfeerbeeld