Inloggen
Beoordeeld met een 9.4

Saskia


Beoordeeld met een 10.0 Direct gratis kennismakingsgesprek plannen
 • Eemnes
 • 3 jaar ervaring
 • #samensterktegencorona
 • Particulier:
  € 80.00 per uur incl. btw
  Bekijk particulieren trajecten
  Aantal sessies
  Prijs
  6
  € 447.00
 • Talen
  • Nederlands
 • Gratis intake gesprek
Problems are the gifts we grow from - Tony Robbins

Dit ben ik:

Veiligheid - Vrijheid - Gelijkheid Je bent te druk”. “Doe normaal”. “Je bent te heftig om mee om te gaan”. Twaalf ambachten, dertien ongelukken. Saskia lacht, Saskia huilt.

Ik vond het een struggle, dat leven van mij. Ik heb nooit ergens bij gehoord, ik kon niet leren (en je bent nog wel zo slim, zeggen “ze” dan) en kon geen baan vasthouden. ADHD, was de diagnose op mijn 26e. Medicatie zorgde ervoor dat het rustiger werd in mijn hoofd, maar het hielp niet bij de dingen waar ik als typische ADHD-er moeite mee heb: in actie komen, dingen onthouden, mijn emoties onder controle houden en prioriteiten stellen. ADHD bleef een groot effect houden op mijn leven.

Ik ging nóg harder werken om op tijd te komen, mijn huis op orde te hebben en mijn werk op tijd af te hebben. En dat lukte me, maar het kostte me veel energie en ik bleef op veel fronten achterlopen. Ik werd er moedeloos van. Waarom kunnen ‘normale’ mensen dit allemaal wel, schijnbaar zonder moeite? Hóe dan?

Dit kun je van mij verwachten wanneer we samen aan de slag gaan:

Ik ben me gaan verdiepen in ADHD en leerde dat het niet door mij, niet door mijn persoonlijkheid kwam, maar door mijn gedrag, dat wordt aangestuurd door ADHD. Ik heb onderzoek gedaan en zo heb ik mijn eigen handleiding leren lezen en uitgevonden wat mij helpt. En wat niet. ADHD blijkt voor iedereen anders te zijn, iedere ADHD-er heeft haar eigen handleiding en haar eigen Hoe Dan.

Voor mij betekent het kennen van mijn handleiding dat ik nieuwe manieren heb gevonden om met de alledaagse dingen om te kunnen gaan: ik ben georganiseerder, mijn huis is leefbaar, ik kan beter plannen en ik laat niet meer alles op het laatste moment aankomen. Vervolgens heb diverse opleidingen gevolgd en ben ik gecertificeerd ADHD-coach geworden. Door te doen wat écht bij me past en waar ik passie voor heb kóst het me geen energie, maar levert het me juist energie op. Ik ben mezelf én ik ben succesvol, het kan dus gewoon allebei!

Ik weet dus hoe het is om onder de blauwe plekken te zitten en geen idee te hebben waar ik nou weer tegenaan gelopen ben, of om aan twintig dingen tegelijk te beginnen die Jaaaaa leuk! zijn, en niets af te maken. En dit is wat er ook is: in mijn pauzes spring ik stiekem op de trampoline van de kleuter om mijn hoofd leeg te maken en ben ik een soepheks. Ik kook soep van alles. Behalve van spruitjes, want ik lust geen spruitjes. En nee, OOK NIET als JIJ ze maakt.

ADHD hoeft geen beperking te zijn. Het kan je kracht worden. Het is echt mogelijk de grip op het leven te krijgen, rust te ervaren en alle ballen van het leven in de lucht te houden, zonder dat het al je energie opvreet.

Ik heb een traject ontwikkeld van zes sessies met huiswerkopdrachten waarin ik je leer dat je meer rust en ruimte in je hoofd en lijf kunt ontwikkelen door in te zetten waar je goed in bent, wat belangrijk voor je is en we gaan kijken wat het beste voor jou werkt. Samen ontdekken we jouw handleiding en gaan we aan de slag dit zodanig in te zetten dat je meer rust en ruimte voor jezelf zult ervaren.

Deze soorten coaching bied ik aan:

In deze soorten coaching ben ik gespecialiseerd:

Opleidingen

ADHD-coach ADHD Nederland - 2015 - 2018
NLP Master Practitioner UNLP Amersfoort - 2021 - Heden

Certificaten

ADHD-Coach ADHD Nederland - 2018

Coach vormen:

Methodieken:

Systemisch coachenNLP coachenOplossingsgericht coachen
Samen onderzoeken wat ik voor je kan betekenen?

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij in. Door onderstaande gegevens in te vullen en te versturen komen wij met elkaar in contact!

Versturen
Mijn locaties
Kaart bekijken
Mijn beoordelingen - gemiddeld beoordeeld met een 10 uit 2 beoordelingen Review toevoegen Lees alle beoordelingen
Review toevoegen
A. Algemene vragen
B. Jouw ervaring met Saskia Uw beoordeling is van invloed op de score
Algemeen
Wat is je algemene indruk van de coaching/begeleiding?
Coach
Wat vond je van de inzet en betrokkenheid van de coach?
Wat vond je van de flexibiliteit van de coach?
Inhoud
Wat vond je van de toegepaste methodes en de vakkkennis van de coach?
Wat vond je van de professionaliteit van de coach?
Effectiviteit
Hoe beoordeel je het resultaat van de coaching/begeleiding?
Organisatie
Wat vond je van de faciliteiten (vb locatie, of online mogelijkheid) die de coach aanbiedt?
Hoe was de bereikbaarheid van de coach?
Hoe beoordeel je de sfeer tijdens het traject?
C. Kun je ons iets meer vertellen? Het duurt maar een minuutje!
Verstuur review

Altijd persoonlijke begeleiding beschikbaar

Kies voor een (gratis) telefonische intake, verhelder je coachvraag en krijg een nog betere match. Daarnaast staan wij altijd voor je klaar om vragen persoonlijk te beantwoorden.

Bel ons op 085 301 39 22
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar het contactformulier
Een moment ogenblik a.u.b...