Profielfoto

Monique

Eigenheid | Vertrouwen | Humor
Heel Nederland
3 jaar ervaring

Over mij

Met een open blik bekijk ik de wereld en haar bewoners. Na enkele uitdagingen mee te hebben gemaakt in mijn leven, heeft het coachingsvak mij gekozen om naast jou te gaan staan op jouw ontdekkingspad. Rust, reinheid en regelmaat maken dat ik de balans houd op persoonlijk en zakelijk vlak. Mijn grootste hobby is om alle verschillende facetten van het coachvak te ontdekken. Friesland is mijn basis waar ik geniet van mijn huis, tuin en gezin. Als intuïtief en spiritueel mens zal ik jou begeleiden in de verschillende werkvormen die er zijn op het gebied van coaching. Onderdelen kunnen zijn creatief schrijven, tekenen, schilderen, zingen etc. Allereerst zoeken we naar die manier die het beste bij jou past. Bij mij heb je de regie over het traject. Vind je dit lastig dan sta ik naast jou om samen de regie te voeren. Ik kan niet anders coachen dan mijn intuïtie en spiritualiteit mee te nemen in alle coaching en counselling trajecten die ik aanbied.

IK KAN JOU HELPEN BIJ

Werkwijze

Als intuïtief en spiritueel mens zal ik jou begeleiden in de verschillende werkvormen die er zijn op het gebied van coaching. Onderdelen kunnen zijn creatief schrijven, tekenen, schilderen, zingen etc. Allereerst zoeken we naar die manier die het beste bij jou past. Bij mij heb je de regie over het traject. Vind je dit lastig dan sta ik naast jou om samen de regie te voeren. Ik kan niet anders coachen dan mijn intuïtie en spiritualiteit mee te nemen in alle coaching en counselling trajecten die ik aanbied.

Deze soorten coaching bied ik aan

Opleidingen

Specialist counsellor en coachAcademie voor counselling en coaching - 2014-2015
Academisch counsellor en coachAcademie voor counselling en coaching - 2013-2014
Intuïtieve ontwikkelingHavingness - 2018-2019
Basic Master New Paradigm MDTThe School of Esoteric Sciences - 2020-2020
Basic Master Teacher New Paradigm MDTThe School of Esoteric Sciences - 2021-2021

Methodieken

Tarieven

Particulier

€ 80.00 per uur incl. btw

Aantal sessiesPrijs
6 sessie€ 432.00
Zakelijk

€ 120.00 per uur excl. btw

Aantal sessiesPrijs
8 sessie€ 912.00

Talen

Nederlands

SAMEN ONDERZOEKEN WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN?

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij in. Door onderstaande gegevens in te vullen en te versturen komen wij met elkaar in contact!

Sfeerbeeld