Profielfoto

Marie-José

Empathisch | Gedreven | Enthousiast
Heel Nederland
5 jaar ervaring

Over mij

‘A sucker for love’ en een aanpakker. Al van jongs af aan heb ik een bovenmatige interesse in mijn medemens. Een oud-klasgenoot die ik onlangs tegenkwam herinnerde zich mij als degene die altijd alles over iedereen wist. Noem het misschien nieuwsgierig, maar vooral ook begaan en betrokken. Het is daarom niet gek dat de rode draad in mijn carrière is werken met en liggen en nog onder de oppervlakte verborgen? Wat wil je nou eigenlijk echt? En wie past er echt bij jou? Liefde is er voor iedereen en ik weet hoe er te komen. Zelf heb ik een mooie liefde gevonden en ik gun iedereen dit!

IK KAN JOU HELPEN BIJ

Werkwijze

Maatwerk Heldere afspraken Waardevolle handvatten Op basis van jouw behoeftes en doelen maak ik een plan hoe we hier op korte termijn verder in komen. Na een persoonlijk gesprek en maak ik een analyse met haalbare en duidelijke volgende stappen om jouw weg naar de liefde (terug) te vinden.

Deze soorten coaching bied ik aan

In deze soorten coaching ben ik gespecialiseerd

Coach vormen

Methodieken

Tarieven

Particulier

€ 100.00 per uur incl. btw

Talen

Nederlands
Engels

SAMEN ONDERZOEKEN WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN?

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij in. Door onderstaande gegevens in te vullen en te versturen komen wij met elkaar in contact!

Sfeerbeeld