Profielfoto

Immanuella

empatisch | Doelgericht | liefdevol
Heel Nederland
2 jaar ervaringGeaccrediteerdBeroepsverenigingGecertificeerd

Over mij

Hallo, mijn naam is Immanuella, en ik ben een professionele begeleider met een specialisatie in het omgaan met alle vormen van verlies tijdens de zwangerschap, depressie en trauma-gerelateerde klachten. Mijn visie is geworteld in het versterken van de kracht van vrouwen te midden van hun uitdagingen. Wat cliënten vaak teruggeven, is dat ze mij ervaren als een warme en rustige persoon, waarbij ze zich volledig kunnen openstellen zonder angst voor oordeel. Ik geloof sterk in het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving waarin mijn cliënten zich gehoord en begrepen voelen. Ik beschouw mezelf als doelgericht, empathisch en liefdevol. Voor mij vormen deze eigenschappen de basis om mensen te begeleiden op hun pad naar herstel en groei. Mijn benadering is holistisch en op maat gemaakt, waarbij ik gebruik maak van verschillende therapeutische technieken en mijn eigen intuïtie om de behoeften van mijn cliënten te begrijpen en hen te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen.

IK KAN JOU HELPEN BIJ

Werkwijze

Bij mij kun je rekenen op warme begeleiding. Onze eerste kennismaking is gratis en vrijblijvend. Het is een soort proefsessie waarin jij de ruimte krijgt om te ontdekken of je je veilig genoeg voelt om verder te gaan. Veilig voelen is de basis van een succesvol traject. Voor mij betekent dit dat ik jou mag leren kennen en onderzoek waar jij begeleiding bij nodig hebt. Aan het einde van de sessie geef ik aan of ik je kan begeleiden en wat je ongeveer kunt verwachten. Wanneer we beiden besluiten om samen te werken, maken we afspraken over of de begeleiding online of live plaatsvindt. Afhankelijk van het onderwerp waar we mee aan de slag gaan, maak ik een plan voor de begeleiding. Je kunt coachingstechnieken verwachten, zoals motiverende gespreksvoering, en therapeutische technieken, zoals EMDR. Binnen mijn gereedschapskist gebruik ik wat het beste bij jou past. Tijdens alle sessies reflecteer ik kort met je terug om te horen hoe jij de sessie hebt ervaren, wat heeft geholpen en wat niet, zodat ik een traject kan creëren dat zo goed mogelijk bij jou past. Wil je ontdekken of ik je kan begeleiden? Plan dan eerst een gratis proefsessie in. Goed om te weten is dat bij mij sommige cliënten een deel van de kosten vergoed kunnen krijgen via hun zorgverzekering, terwijl andere cliënten mogelijk volledige vergoeding van de kosten kunnen ontvangen van hun werkgevers. Ik bekijk graag met je samen wat de mogelijkheden hierin zijn.

Deze soorten coaching bied ik aan

Opleidingen

Counselar Coach De Nederlandse Academie - 2021-2022
Beroeps coach PractitionerDe Nederlandse Academie - 2021-2022
Integratieve Counselor De Nederlandse Academie - 2021-2023
Miskraam & Abortus begeleiding Miskraambegeleiding Nederland - 2023-heden

Certificaten

Going DeeperYoga Moves - 2021
Yoga& AyurvedaDelight Yoga - 2019

Methodieken

Tarieven

Particulier

€ 100.00 per uur incl. btw

Zakelijk

€ 125.00 per uur excl. btw

Talen

Nederlands

Afbeeldingen

SAMEN ONDERZOEKEN WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN?

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij in. Door onderstaande gegevens in te vullen en te versturen komen wij met elkaar in contact!

Sfeerbeeld