Profielfoto

Ilja

No-nonsense | Creatief | Inventief
Heel Nederland
3 jaar ervaring

Over mij

Hallo daar! Ik ben Ilja Wensink, een enthousiaste en ervaren projectmanager met een passie voor ondernemen. Met mijn achtergrond als projectmanager heb ik geleerd om doelen te stellen, teams te leiden en resultaten te behalen. Maar ondernemen is niet alleen mijn vak - het zit in mijn bloed! Opgegroeid in een echt ondernemersgezin, heb ik van jongs af aan de kunst van het ondernemen geleerd. De gedrevenheid, creativiteit en het doorzettingsvermogen die ik van mijn familie heb geërfd, hebben me altijd gedreven om nieuwe uitdagingen aan te gaan en mijn eigen pad te volgen. Als kers op de taart heb ik ook een franchise opgezet. Deze ervaring heeft me geleerd om risico's te nemen, innovatieve ideeën te omarmen en kansen te benutten. Het heeft me gevormd tot de ondernemer die ik vandaag ben.

IK KAN JOU HELPEN BIJ

Werkwijze

Dit kun je verwachten wanneer we samen aan de slag gaan: - Persoonlijke aandacht en maatwerk begeleiding - Deskundige ondersteuning op verschillende gebieden - Praktische tips en technieken voor directe toepassing - Motivatie en ondersteuning tijdens je ondernemersreis - Meetbare resultaten en duurzame groei

Deze soorten coaching bied ik aan

In deze soorten coaching ben ik gespecialiseerd

Methodieken

Tarieven

Zakelijk

€ 125.00 per uur excl. btw

Aantal sessiesPrijs
5 sessie€ 603.00

Talen

Nederlands

SAMEN ONDERZOEKEN WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN?

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij in. Door onderstaande gegevens in te vullen en te versturen komen wij met elkaar in contact!

Sfeerbeeld