Inloggen
Beoordeeld met een 9.4

Dennis Scheijvens


Gecertificeerd coach
Direct gratis kennismakingsgesprek plannen
 • Brunssum
 • 12 jaar ervaring
 • Particulier:
  € 85.00 per uur incl. btw
  Bekijk particulieren trajecten
  Aantal sessies
  Prijs
  5
  € 425.00
 • Talen
  • Nederlands
 • Gratis intake gesprek
LEER DE WARE WIJSHEID EN KRACHT IN JEZELF KENNEN!

Dit ben ik:

Vriendelijk - Gepassioneerd - Creatief Als ervaren coach en healer heb ik een diepgaande kennis van verschillende behandelmethoden en technieken, zoals reiki, chakra-healing, mindfulness, meditatie en meer. Ik werk ook met traditionele geneeswijzen en alternatieve therapieën om de beste resultaten voor mijn klanten te bereiken.

Ik ben gepassioneerd over het helpen van anderen en heb een persoonlijke benadering waarbij ik me richt op het opbouwen van een vertrouwensrelatie met mijn klanten. Door open te communiceren en naar hun verhalen te luisteren, kan ik een diepgaand inzicht krijgen in hun behoeften en hen begeleiden in hun transformatieproces.

Mijn doel als coach en healer is om mijn klanten te helpen een hogere staat van welzijn te bereiken en hun potentieel te ontsluiten. Ik ben er trots op dat ik het leven van zoveel mensen positief heb beïnvloed en ik kijk ernaar uit om nog meer mensen te helpen op hun reis naar geluk en vervulling.

Ik help je graag bij vraagstukken op de volgende thema's:

Dit kun je van mij verwachten wanneer we samen aan de slag gaan:

Op zoek naar een manier om meer balans en innerlijke rust te ervaren? Ben je klaar om je emotionele, mentale en fysieke problemen aan te pakken en te werken aan persoonlijke groei? Als jij de kracht hebt om je leven te transformeren, waarom zou je dan niet de hulp van een ervaren healer inschakelen?

Ik ben hier om je te begeleiden op je reis naar genezing en balans. Als gecertificeerd healer met jarenlange ervaring, geloof ik dat mijn persoonlijke en holistische aanpak je zal helpen om je beste zelf te worden. Of je nu worstelt met angst, stress, pijn of andere klachten, ik kan je helpen om de onderliggende oorzaken aan te pakken en je te helpen om je kracht te vinden en te benutten.

Als je met mij werkt, zal ik mijn expertise en toewijding inzetten om je te helpen de balans in je leven te vinden. Ik gebruik verschillende technieken en benaderingen om je te helpen eventuele blokkades op te heffen en je te begeleiden bij het ontdekken van je eigen kracht en potentieel.

Ik begrijp dat iedereen unieke behoeften heeft, en daarom zal mijn aanpak volledig op jou worden afgestemd. Samen zullen we werken aan een traject dat voor jou werkt en je zal helpen om de nodige stappen te zetten om verandering te bewerkstelligen.

Dus, als je klaar bent om de beste versie van jezelf te worden en meer balans en innerlijke rust te ervaren, waar wacht je dan nog op? Neem gerust contact met mij op en laat mij je helpen bij je reis naar genezing en persoonlijke groei!

Deze soorten coaching bied ik aan:

In deze soorten coaching ben ik gespecialiseerd:

Opleidingen

Hbo-post Instituut E.E.N. - 2011 - 2013

Certificaten

Numerologie, kosmologie, behandelen van chakra's, energievelden en fysieke lichaam. Ontwikkelen van de intuïtieve vermogens. Instituut E.E.N. - 2011
Klankschaaltherapie, opheffen van spanningsklachten, chakra- en aurahealing, meditatietechnieken. Instituut E.E.N. - 2012
Spiegelogie, Egyptische Natuurgeneeskunde, therapeutisch werken met de Ankh, lithotherapie. Instituut E.E.N. - 2012
Prana ademhaling, DNA-healing, DNA-reading, Reïncarnatieleer, Regressietherapie, Reïncarnatietherapie Instituut E.E.N. - 2013

Coach vormen:

Methodieken:

Energetische coachenOntwikkelingsgericht coachenOplossingsgericht coachenSpiritueel coachen
Samen onderzoeken wat ik voor je kan betekenen?

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij in. Door onderstaande gegevens in te vullen en te versturen komen wij met elkaar in contact!

Versturen
Mijn locaties
Kaart bekijken
Mijn beoordelingen - gemiddeld beoordeeld met een 0 uit 0 beoordelingen Review toevoegen Lees alle beoordelingen
Review toevoegen
A. Algemene vragen
B. Jouw ervaring met Dennis Scheijvens Uw beoordeling is van invloed op de score
Algemeen
Wat is je algemene indruk van de coaching/begeleiding?
Coach
Wat vond je van de inzet en betrokkenheid van de coach?
Wat vond je van de flexibiliteit van de coach?
Inhoud
Wat vond je van de toegepaste methodes en de vakkkennis van de coach?
Wat vond je van de professionaliteit van de coach?
Effectiviteit
Hoe beoordeel je het resultaat van de coaching/begeleiding?
Organisatie
Wat vond je van de faciliteiten (vb locatie, of online mogelijkheid) die de coach aanbiedt?
Hoe was de bereikbaarheid van de coach?
Hoe beoordeel je de sfeer tijdens het traject?
C. Kun je ons iets meer vertellen? Het duurt maar een minuutje!
Verstuur review

Altijd persoonlijke begeleiding beschikbaar

Kies voor een (gratis) telefonische intake, verhelder je coachvraag en krijg een nog betere match. Daarnaast staan wij altijd voor je klaar om vragen persoonlijk te beantwoorden.

Bel ons op 085 301 39 22
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar het contactformulier
Een moment ogenblik a.u.b...