Inloggen
Beoordeeld met een 9.5

Coach Circle is de nieuwe Starter van het Kwartaal

Woensdag 4 september was het weer zover! Drie veelbelovende en bloedfanatieke startende dames gingen met elkaar de strijd aan om de titel ‘Starter van het Kwartaal’. Genomineerd waren: Marieke van Herp van Coach Circle, Marlies Raaijmakers van de Leadsmakelaar en Elma Brands van Heerlijk & Eerlijk van Elma.

Rabobank helpt ondernemers groeien. We geloven in de kracht van samenwerken en kennis delen. Daarom kozen we dit keer voor een ander concept en nodigde we alle starters van het afgelopen kwartaal uit voor het Starter van het Kwartaal ontbijt. Tijdens het ontbijt konden starters kennis maken met collega starters uit de Langstraat en hun zakelijk netwerk vergroten. Na het ontbijt kregen de drie genomineerde starters het podium om hun bedrijf op een originele manier te pitchen.
Coach Circle werd uitgeroepen tot de nieuwe starter van het kwartaal en nam de prijs, een PR-boost, in ontvangst.

Coach Circle
Coach Circle is een online platform waar je terecht kunt met coachvragen. Het platform verbindt coaches met mensen die gecoacht willen worden. Door het ruimte aanbod aan professionele coaches die bij het platform zijn aangesloten vind je altijd een coach bij jou uit de buurt die bij je past. Het platform gaat op 1 oktober live.

De Leadsmakelaar en Heerlijk & Eerlijk van Elma
Welverdiende complimenten waren er ook voor Marlies Raaijmakers en Elma Brands. Met de Leadsmakelaar staat Marlies voor zoeken, vinden en verbinden van business to business leads. Elma Brands kreeg veel positieve reacties op haar zelfgemaakte granola, tussendoortjes en lekkernijen. Elma maakt haar producten zelf van onbewerkte en biologische ingrediënten. Je proeft in haar producten de passie voor gezonde en eerlijke voeding. Omdat we het belangrijk vinden om ondernemers met elkaar te verbinden en we daarin kansen zagen voor Marlies en Elma hebben we ervoor gekozen om een extra prijs uit te reiken. Dit doen we door een budget beschikbaar te stellen om Heerlijk en Eerlijk van Elma te versterken met de kwaliteiten van Marlies van de Leadsmakelaar.

Startende ondernemers een podium geven
Vier keer per jaar organiseert Rabobank De Langstraat de Starter van het Kwartaal-verkiezing. Drie genomineerden startende ondernemers worden uitgenodigd om hun bedrijf op een originele manier te presenteren. De winnaar ontvangt via lokale media een pr-boost en wordt geholpen met het vergroten van zijn of haar zakelijke netwerk. Startende ondernemers die klant zijn bij de Rabobank kunnen zich aanmelden via de website rabobank.nl/delangstraat.

Bron: https://waalwijk.nieuws.nl/nieuws/20190905/coachcircle-is-de-nieuwe-starter-van-het-kwartaal/.

Deel dit artikel:
Een moment ogenblik a.u.b...