Inloggen
Beoordeeld met een 9.5

Had ik al gezegd dat ik de allerleukste coach heb?

Hoe gaaf is het om deze afbeelding in je storyline te zien verschijnen? Met de tekst: ‘Had ik al gezegd dat ik de allerleukste coach heb? Één spontaan telefoontje vanavond en ik zit gelijk weer vol nieuwe energie en ideeën. Dankjewel Marieke.’ Aldus mijn coachee Shirley.

Dit is waar mijn coach hart even een extra sprongetje maakt. Dit is waar ik het voor doe. Het maakt mij enorm trots om haar te zien groeien. Stapje voor stapje, beetje bij beetje. Wat haar steeds wat dichter naar haar doel brengt.

Nog trotser ben ik, dat ik dit moment wat ik hierboven beschrijf inmiddels kan vermenigvuldigen. Want in mijn eentje kan ik als coach een klein verschil maken in deze wereld. Maar door samen te werken met de geweldige coaches die zich verbonden hebben aan www.coachcircle.nl weten we écht het verschil te maken op (steeds) grotere schaal.

Daarom ben ik ontzettend dankbaar dat we in de afgelopen week ook coaches: Cees, Adriaan, Roland, Bartje en Jaqueline hebben mogen verwelkomen op ons platform. 

Naast deze coaches wil ik ook graag een extra warm welkom geven aan onze coachees Shanon, Laurijn, Gemma en Maikel die in de afgelopen week via ons platform de eerste stap gezet hebben gezet om met de coach van hun keuze aan de slag te gaan.

#jouwcoachaltijddichtbij

Liefs,

Marieke

Deel dit artikel:
Een moment ogenblik a.u.b...