Inloggen
Beoordeeld met een 9.4

Alles wat jij nodig hebt voor je coachpraktijk

Jij bent vast ook liever bezig met coachen dan met zaken die nu eenmaal bij het ondernemerschap komen kijken. Hoe fijn zou het zijn om alles wat je nodig hebt voor het runnen van je coachpraktijk op één plek samen te laten komen? Hoeveel tijd zou dit besparen? Kostbare tijd die jij liever besteed aan waar jij energie van krijgt, het coachen van je cliënten! 

Coach Circle biedt coaches de tools die ze nodig hebben om sessies te plannen, met cliënten te communiceren, de voortgang van klanten te volgen en betalingen af te handelen. Zo is coaching software bedoeld! Wat zit er allemaal in?

 • Reserveringsssysteem;
 • Cliënt login;
 • Cliënt management;
 • Facturen maken;
 • Coach contracten maken;
 • Financiële koppelingen.

Vind verder op deze pagina meer informatie per onderdeel. 

Ook alles op één plek wat jij nodig hebt voor het runnen van je coachpraktijk?

Voor iedere coachpraktijk een goede prijs 

Het is onze missie om iedere coach zijn/haar kracht ten volste te benutten. Al vanaf € 13,50 exclusief btw per maand heb jij alle processen voor je coachpraktijk ingericht in één overzichtelijk en makkelijk systeem. Je membership groeit mee met je coachpraktijk! 

Omdat wij ervan overtuigd zijn dat je moet doen waar je kracht ligt maken wij voor het membership 'Happy Organized' gebruik van een partner softwarebedrijf. Zo kunnen wij op een professionele manier een totaalpakket aanbieden zodat coaches ontzorgt worden in het runnen van hun coachpraktijk. Voor dit onderdeel ga je als coach een directe overeenkomst aan met deze betrouwbare partner. Via Coach Circle krijg je 10% korting wat resulteert in vermelde prijzen. Plan hierboven een demo in voor meer informatie en een kennismaking met het pakket.

Reserveringssysteem

Met het online reserveringssysteem kunnen cliënten online afspraken boeken op beschikbare momenten in jouw agenda. Automatische synchronisatie met Google en Outlook is mogelijk en je kunt online afspraakbevestigingen sturen om het nog makkelijker te maken!

Cliënt management: alles op één plek

Droom jij er ook van om alles over je cliënten centraal op één plek op te slaan zoals? De software die wij aanbieden maakt het mogelijk! Online communiceren, mogelijkheid tot e-mailkoppeling en het toevoegen van aantekeningen behoort tot de mogelijkheden. Handig om alles op één plek georganiseerd te hebben zodat jij zo min mogelijk tijd kwijt bent en alles bij de hand hebt. 

Activiteitenlogboek, documenten delen, social media profielen, openstaande facturen.
 

Een cliënt login

Geef je cliënten de extra service die ze verdienen! Een online omgeving waar ze alles met betrekking tot hun coachtraject kunnen terugvinden op één plek. Na inlog meteen toegang tot het coachcontract, facturen, online plannen van afspraken en het sturen van berichten. Welke cliënt wil dat nou niet?

Online facturen maken zonder fouten

Genereer via de software automatisch facturen in je eigen huisstijl inclusief Ideal link. Alle cliëntgegevens en afspraakgegevens worden automatisch opgehaald uit het systeem. Facturen worden automatisch gekoppeld aan de desbetreffende cliënt en kunnen online verstuurd worden en/of inzichtelijk gemaakt worden in de client login. 

Om het allemaal nog makkelijker te maken

 • Betaalkoppeling mogelijk met de boekhoudpakketten van Exact, Reeleezee en Snelstart inclusief het ophalen van betaalstatussen. 
 • Mogelijkheid tot het online laten tekenen van een automatische incasso formulier. Zo zit jij nooit meer op je geld te wachten!
 • Mogelijkheid om periodiek een abonnementsfactuur te versturen als je werkt met abonnementen en/of vaste periodes. 
 • Per ongeluk een verkeerde factuur verstuurd? Met één druk op de knop maak je een creditfactuur aan!
   

Coach contracten

Voeg je standaard coachcontract toe en laat velden vanuit de database automatisch inlezen. Dit scheelt veel tijd en zorgt voor minder fouten. Tevens een mogelijkheid tot online ondertekenen om het helemaal makkelijk te maken!
 

WIL JIJ NAAST COACHING SOFTWARE OOK MEER CLIËNTEN OF EEN NIEUWE WEBSITE?

Combineer dan het happy organized membership met onze andere memberships!

WAARDEVOLLE ERVARINGEN

Van mensen die inmiddels gebruik gemaakt hebben van het Coach Circle platform:
ze heeft me geleerd om te gaan met de dwang van mijn zoon. Het is rustiger in huis. Ik kan altijd bij haar terecht. Ik heb veel minder angst, ben duidelijker, geef mijn grenzen aan. Ik ben thea dankbaar ! bianca
Bartje heeft mij tijdens een kortdurend traject dmv een aantal krachtige oefeningen inzicht gegeven in mijn huidige situatie en mij geholpen om in een andere richting te bewegen. Ze schrikt er niet voor terug om zo nu en dan te prikkelen/ provoceren om een verschuiving te laten plaatsvinden, maar altijd met begrip en respect. Ik beveel Bartje van harte aan als professioneel coach. Emilie
De coaching heb ik als zeer waardevol ervaren. Haar warme persoonlijkheid, haar kundigheid en eigen levenservaring maakten dat de gesprekken heel natuurlijk verliepen. Haar belangen lagen gedurende de coaching bij mij als coachee wat haar als oprecht en betrokken typeert. Rachelle
Hele fijne begeleiding met een persoonlijke en praktische aanpak. Veel ondersteuning maar ook veel vanuit jezelf laten komen. Bart
Bartje is een fijne coach. Ze is heel toegankelijk; tijdens het eerste coachingsgesprek voelde ik me gelijk op mijn gemak. Verwacht vooral geen sessie over de diepste krochten van je psyche, maar juist een constructief gesprek over de uitdagingen die je in de werk- of privésituatie hebt. Door haar coachingstraject heb ik inzicht gekregen in mijn eigen gedragspatronen en valkuilen die daarbij op de loer liggen. Bartje heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen blinde vlek en ook handvatten geboden om hier aan te werken. Heel waardevol! Anne
 
Een moment ogenblik a.u.b...