Inloggen
Beoordeeld met een 9.3

Alles wat jij nodig hebt voor je coachpraktijk

Jij bent vast ook liever bezig met coachen dan met zaken die nu eenmaal bij het ondernemerschap komen kijken. Hoe fijn zou het zijn om alles wat je nodig hebt voor het runnen van je coachpraktijk op één plek samen te laten komen? Hoeveel tijd zou dit besparen? Kostbare tijd die jij liever besteed aan waar jij energie van krijgt, het coachen van je cliënten! 

Coach Circle biedt coaches de tools die ze nodig hebben om sessies te plannen, met cliënten te communiceren, de voortgang van klanten te volgen en betalingen af te handelen. Zo is coaching software bedoeld! Wat zit er allemaal in?

 • Reserveringsssysteem;
 • Cliënt login;
 • Cliënt management;
 • Facturen maken;
 • Coach contracten maken;
 • Financiële koppelingen.

Vind verder op deze pagina meer informatie per onderdeel. 

Ook alles op één plek wat jij nodig hebt voor het runnen van je coachpraktijk?

Reserveringssysteem

Met het online reserveringssysteem kunnen cliënten online afspraken boeken op beschikbare momenten in jouw agenda. Automatische synchronisatie met Google en Outlook is mogelijk en je kunt online afspraakbevestigingen sturen om het nog makkelijker te maken!

Cliënt management: alles op één plek

Droom jij er ook van om alles over je cliënten centraal op één plek op te slaan zoals? De software die wij aanbieden maakt het mogelijk! Online communiceren, mogelijkheid tot e-mailkoppeling en het toevoegen van aantekeningen behoort tot de mogelijkheden. Handig om alles op één plek georganiseerd te hebben zodat jij zo min mogelijk tijd kwijt bent en alles bij de hand hebt. 

Activiteitenlogboek, documenten delen, social media profielen, openstaande facturen.
 

Een cliënt login

Geef je cliënten de extra service die ze verdienen! Een online omgeving waar ze alles met betrekking tot hun coachtraject kunnen terugvinden op één plek. Na inlog meteen toegang tot het coachcontract, facturen, online plannen van afspraken en het sturen van berichten. Welke cliënt wil dat nou niet?

Online facturen maken zonder fouten

Genereer via de software automatisch facturen in je eigen huisstijl inclusief Ideal link. Alle cliëntgegevens en afspraakgegevens worden automatisch opgehaald uit het systeem. Facturen worden automatisch gekoppeld aan de desbetreffende cliënt en kunnen online verstuurd worden en/of inzichtelijk gemaakt worden in de client login. 

Om het allemaal nog makkelijker te maken

 • Betaalkoppeling mogelijk met de boekhoudpakketten van Exact, Reeleezee en Snelstart inclusief het ophalen van betaalstatussen. 
 • Mogelijkheid tot het online laten tekenen van een automatische incasso formulier. Zo zit jij nooit meer op je geld te wachten!
 • Mogelijkheid om periodiek een abonnementsfactuur te versturen als je werkt met abonnementen en/of vaste periodes. 
 • Per ongeluk een verkeerde factuur verstuurd? Met één druk op de knop maak je een creditfactuur aan!
   

Coach contracten

Voeg je standaard coachcontract toe en laat velden vanuit de database automatisch inlezen. Dit scheelt veel tijd en zorgt voor minder fouten. Tevens een mogelijkheid tot online ondertekenen om het helemaal makkelijk te maken!
 

WIL JIJ NAAST COACHING SOFTWARE OOK MEER CLIËNTEN OF EEN NIEUWE WEBSITE?

Combineer dan het happy organized membership met onze andere memberships!

WAARDEVOLLE ERVARINGEN

Van mensen die inmiddels gebruik gemaakt hebben van het Coach Circle platform:
Het traject/de training sloot aan op de behoefte, door het gebruik van een actrice kwamen we tot nieuwe inzichten in het effect van onze manier van communiceren. Melanja
Dat heb jij vast ook wel eens, je moet aan een project beginnen maar weet even niet hoe. Wanneer je vastzit in bepaalde denk patronen en je wil even lekker sparren, dan is Mohammed de juiste man. Op een ongedwongen manier ga je toch aan het einde van de dag(deel) met een vol hoofd naar huis. Waar je de volgende dag, bij mij tenminste, met nieuwe inspiratie, andere invalshoeken en prachtig begin kan maken. Daarbij heeft Mo een persoonlijk en betrokken aanpak wat ik enorm kan waarderen. Marcel Heg
De sessies werden afgestemd op mijn behoefte. Dit deed Marloes op een respectvolle manier, zonder te oordelen waardoor ik me erg op mijn gemak voelde. Charissa
Mark
Alice is prettig in de omgang, geeft duidelijke uitleg en voorbeelden en luistert goed. Michelle
 
Een moment ogenblik a.u.b...