Inloggen
Beoordeeld met een 9.4

Alles wat jij nodig hebt voor je coachpraktijk

Jij bent vast ook liever bezig met coachen dan met zaken die nu eenmaal bij het ondernemerschap komen kijken. Hoe fijn zou het zijn om alles wat je nodig hebt voor het runnen van je coachpraktijk op één plek samen te laten komen? Hoeveel tijd zou dit besparen? Kostbare tijd die jij liever besteed aan waar jij energie van krijgt, het coachen van je cliënten! 

Coach Circle biedt coaches de tools die ze nodig hebben om sessies te plannen, met cliënten te communiceren, de voortgang van klanten te volgen en betalingen af te handelen. Zo is coaching software bedoeld! Wat zit er allemaal in?

 • Reserveringsssysteem;
 • Cliënt login;
 • Cliënt management;
 • Facturen maken;
 • Coach contracten maken;
 • Financiële koppelingen.

Vind verder op deze pagina meer informatie per onderdeel. 

Ook alles op één plek wat jij nodig hebt voor het runnen van je coachpraktijk?

Voor iedere coachpraktijk een goede prijs 

Het is onze missie om iedere coach zijn/haar kracht ten volste te benutten. Al vanaf € 13,50 exclusief btw per maand heb jij alle processen voor je coachpraktijk ingericht in één overzichtelijk en makkelijk systeem. Je membership groeit mee met je coachpraktijk! 

Omdat wij ervan overtuigd zijn dat je moet doen waar je kracht ligt maken wij voor het membership 'Happy Organized' gebruik van een partner softwarebedrijf. Zo kunnen wij op een professionele manier een totaalpakket aanbieden zodat coaches ontzorgt worden in het runnen van hun coachpraktijk. Voor dit onderdeel ga je als coach een directe overeenkomst aan met deze betrouwbare partner. Via Coach Circle krijg je 10% korting wat resulteert in vermelde prijzen. Plan hierboven een demo in voor meer informatie en een kennismaking met het pakket.

Reserveringssysteem

Met het online reserveringssysteem kunnen cliënten online afspraken boeken op beschikbare momenten in jouw agenda. Automatische synchronisatie met Google en Outlook is mogelijk en je kunt online afspraakbevestigingen sturen om het nog makkelijker te maken!

Cliënt management: alles op één plek

Droom jij er ook van om alles over je cliënten centraal op één plek op te slaan zoals? De software die wij aanbieden maakt het mogelijk! Online communiceren, mogelijkheid tot e-mailkoppeling en het toevoegen van aantekeningen behoort tot de mogelijkheden. Handig om alles op één plek georganiseerd te hebben zodat jij zo min mogelijk tijd kwijt bent en alles bij de hand hebt. 

Activiteitenlogboek, documenten delen, social media profielen, openstaande facturen.
 

Een cliënt login

Geef je cliënten de extra service die ze verdienen! Een online omgeving waar ze alles met betrekking tot hun coachtraject kunnen terugvinden op één plek. Na inlog meteen toegang tot het coachcontract, facturen, online plannen van afspraken en het sturen van berichten. Welke cliënt wil dat nou niet?

Online facturen maken zonder fouten

Genereer via de software automatisch facturen in je eigen huisstijl inclusief Ideal link. Alle cliëntgegevens en afspraakgegevens worden automatisch opgehaald uit het systeem. Facturen worden automatisch gekoppeld aan de desbetreffende cliënt en kunnen online verstuurd worden en/of inzichtelijk gemaakt worden in de client login. 

Om het allemaal nog makkelijker te maken

 • Betaalkoppeling mogelijk met de boekhoudpakketten van Exact, Reeleezee en Snelstart inclusief het ophalen van betaalstatussen. 
 • Mogelijkheid tot het online laten tekenen van een automatische incasso formulier. Zo zit jij nooit meer op je geld te wachten!
 • Mogelijkheid om periodiek een abonnementsfactuur te versturen als je werkt met abonnementen en/of vaste periodes. 
 • Per ongeluk een verkeerde factuur verstuurd? Met één druk op de knop maak je een creditfactuur aan!
   

Coach contracten

Voeg je standaard coachcontract toe en laat velden vanuit de database automatisch inlezen. Dit scheelt veel tijd en zorgt voor minder fouten. Tevens een mogelijkheid tot online ondertekenen om het helemaal makkelijk te maken!
 

WIL JIJ NAAST COACHING SOFTWARE OOK MEER CLIËNTEN OF EEN NIEUWE WEBSITE?

Combineer dan het happy organized membership met onze andere memberships!

WAARDEVOLLE ERVARINGEN

Van mensen die inmiddels gebruik gemaakt hebben van het Coach Circle platform:
Mijn coachtraject is voor mij erg zinvol geweest. Opvallend vond ik dat er echt een omgeving werd gecreëerd om jezelf te kunnen zijn. Ook kwam er meer uit mezelf dan dat ik vooraf wist dat erin zat. Ik kan zeggen dat mijn doel is bereikt. Mijn traject heeft mij een enorme boost gegeven om de lat minder hoog te leggen voor mezelf. - Davy
Prettige ervaring! Inhoudelijk sterk, alle benodigde kennis paraat en Bjorn is goed in het toepassen op de situatie van het individu. Het heeft mij zeker financieel in beweging gebracht, ik ben door deze gesprekken veel actiever mijn financiën gaan bijhouden. Ik weet nu dat ik er niet perfect voor sta, maar dat er ook zeker geen man overboord is. Ik heb van Bjorn de handvatten gekregen om hier zelf goed mee aan de slag te kunnen gaan. Jorick
d Helmie
Prettig, open, oordeelloos, warm. Je moet zelf rijden, maar wel zo lekker als iemand je de weg wijst. Willem
Na de sessie met Merel voelde ik mij zo ontzettend opgelucht! Ze heeft het onrustige/ongrijpbare gevoel waar ik al een tijd mee rondliep om kunnen zetten in een duidelijk overzicht van obstakels mbt mijn werkplezier en wat ik eraan kan doen of hoe ik ermee om kan gaan. Ze is een super fijne gesprekspartner bij wie je je direct op je gemak voelt, en kon de essentie uit mijn nogal warrige verhaal halen en concretiseren. Heel erg bedankt voor deze fijne en verhelderende sessie Merel! Jessica
 
Een moment ogenblik a.u.b...